Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvláštní...

23. 11. 2018

...to bylo na víkenďáčku, zvláštní. Težko říct, co víc - jestli odžitej čas celkově, nebo pátek, nebo sobota...až neděle byla vlastně typická: vandrovní neděle, klidná, tichá a rozlučková.

Prolomili jsme spoustu tradic: fírera jsme volili jen v pátek, pak už ne. VŮBEC jsme nefotili, takže neexistuje záznamovej materiál, že jsme někde byli.

Ale zase spoustu tradic jsme zachovali v míře víc než bohatý: HRÁLI jsme hodně - v pátek večer (i když já toho většinu prospal), v sobotu třikrát, z toho dvakrát ve velkým stylu; no a neděle byla prostě neděle, tam se už asi nedá nic moc změnit.

Když se na celou akci pokouším vzpomínat, tak to vlastně nebylo tak špatný. Na to, jaký bylo datum, bylo celkem teplo a v noci se spalo ve spacáčku jako u maminy, kdyby se teda u maminy spalo ve spacáku!

No a v sobotu jsme především večer padli na super hospodu, kde se nám hrálo jako za mlada; a to jsme váhali s umístěním vandru, když už nám ten kraj přišel takovej vyzobanej. Prdlajs, ještě se nám tam otevíraj různý vrátka!

Zápis za trest udělám já - snad se mi v aktuální časový situaci podaří nalézt okýnko do minulosti. Ale to k trestům patří: je to můj trest za páteční výtuh, kterej způsobil hodně prapodivnejch situací, o kterejch ale fakt napíšu až v zápisu.

Yedowku čeká Tour de Kubek a závěr roku.

Zatím ahoj, lidičky.

p. V: