Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpívání v dešti.....snad ne!

18. 5. 2011

V sobotu by se mělo odehrát první ze dvou vystoupení s Canzonettou, v tomto případě vytí u pramenů Ploužni se.

Jak ale praví rosnička, čhmůáci a dokonce i naše modla přes počasí, wetteronline.de, v Liberci by mělo v pátek večer pršet, lítat blesky a jiný legrácky, v sobotu přeháňky. A klasika - v neděli pěkně. Uvidíme, jestli se předpověď do pátku nezmění. Snad jo.

Protože pan Brambůrek vyjádřil touhu protáhnout si zadní končetiny a nejet autem, ale pěkně vlakem a do Dubu dojít pěškobusem. Což o to, nápad se víc než hodně zamlouvá i mně, ale jestli zmoknu, pozvu vás, lidičky, na bramborovou kaši.

Report z akce bude k mání někdy v pondělí; a nejbližší další akce bude legendární Nokturno a z něj startující VELKEJ VANDR!

Z MINULOSTI - byli jsme na Čárách v Ředkovci, tam to bylo gůt, protože z pátka na sobotu jsme pěkně popařili - jak jinak - s panem Brambůrkem, a šli jsme spát v 6:15, už za vytí šakalů a svítání. Hned v 9 jsme vstávali a hajdy dobýt Lipnici. V hospodě jsme měli tentokrát rezervačku a to se ukázalo jako taktická výhoda. Usalašili nás v salónku a starala se o nás hezoučká servírka, po několika pivech ještě hezčí. Večer jsme i oheň zapálili, ale déšť nás poslal kamsi. Tento ročník se už změnil ve školku a příští rok to bude ještě drsnější, protože tři další děti jsou na cestě. Je vidět, že v televizi už fakt nic nedávaj a taťkům je smutno.

Hnedkajs další víkend byla SVATBA - pan Brambůrek si bral slečnu Brambůrkovou, nyní už PANÍ Brambůrkovou. Slušelo jim to, furt se smáli a v rozhodující monent si řekli "Ano." (jinak by nás slečna Brambůrková pozvala na bramborovou kaši).

A v dalším tejdnu nás poctili návštěvou kluci z Rumunska; a utrpěli jsme pyjatiku ve Zlejch a ¨pak v nějakým baru. Druhej den nám bylo přejetě od parního válce, ale teď už jsme dobrý a zvoní nám budíky.

Držte nám palce v sobotu, lidičky. V pátek půjdeme asi trénovat do Malýho Dubu do Chlívku. :o)

P.V.