Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změna je peníze nebo život

7. 3. 2008

Jo jo, tak nám oschly fotbalový hřišťata a kolerové vyběhli za ohlušujícího řevu ochozů kopat mičudu naší vezdejší - a bohužel, nadšencům ze Zlejch časů se toto jeví jako MNOHEM kultivovanější zábava, než poslouchat naši hudební produkci; a tím nám škrtli čtvrtky, (:o)) protože jako na potvoru čtvrtek je asi den, kdy fotbalisté a hudebníci obdrží nějaký pokyn shůry a jdou na to.

S touto nemilou informací přišel pan Topinka, když byl zdlábnout nějakou roštěnou k obědu (pan Vajíčko a pan Brambůrek nyní v potu tváře mydlí do klávesnic jak mozartové); a tak zasedla velká rada Yedowé Chüže a co s tim, kua , provedeme?

Nakonec po velkém bádání a přemýšlení (a několika osobních výzvědných akcích) jsme včera šli omrknout hospodu U Bansethů a eventuelně udělat hudební zářez do šedých mozkových kůr přísedících hostí. Pan Brambůrek se tam odpoledne zastavil a udělal rezervaci (a pro jistotu zoficiálníl večerní AjnKeslBuntes).

Dopadlo to dobře - lidi zpívali, i nějaký ten paňáček nám přistál na stole. Zkrátka - vypadá to, že přesouváme svoje působiště. Uvidíme, jestli chachaři ze Zlejch nepřijdou s prosíkem. Možná bysme je vzali na milost.

Můžeme si tedy říct naším druhým rodným jazykem: "Wczoraj impreza była super. Wygłonda to bardzo dobrze."