Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za mňesýc a 12 dní přijde Jéžíšek

12. 11. 2010

...ale o tom jsem psát nechtěl.

   Chci psát o tom, že tenhle víkend jedeme vyfolkovat Brložáky, anžto majitel hospody a jinejch firem, který z lidí tahaj peníze a odměnou jsou jim požitky nebeský, jako je kocovina, pupkabol, kulturní zážitky a jiný vymoženosti jednadvacátýho století, slaví 20. narozeniny v jubilejní 30. repríze. Míla a Petr se už těší, Petr chladí vyprošťováky a Míla vaří čajíčky, I my se těšíme, protože jsme je rok neviděli a chybějí nám, kamarádi naši.

   A takt鞨nám bylo oznámeno Pepou Bečkou z Campu Trója, že by s náma rád počítal na hraní 11. prsince - na Plesu Fotbalistů!!!

Paní Brambůrková se vyjevila, že ples fotbalistů je jako výstava bydlení pro bezdomovce - protože fotbalista patří za mičudu a ne na parket, ledaže by se z parketu střílely pokoutný kopy. To je ale jedno: důležitý je, že se asi zase zdrátujeme a nadrátujeme, čímž bychom se mohli vyrovnat legendárním Šibřinkám, gdo ví, jestli Šibřinky budou i příští rok? No - ví to Pepa, tak ho zmáčkneme a informaci z něj vymámíme.

A propos - paní Brambůrkové se to chýlí - pomalu opouští svět rozjuchanejch dvacítek a nakukuje pootevřenejma dvířkama do síně usedlejch třicátníků. Široký otevření dveří do toho úžasnýho světa plnýho zodpovědnosti a jinejch dospěláckejch kravin je plánovaný na další víkend - Ředkovec se k tomu hodí velice moc, anžto tu taškařinu si nechce nechat ujít její nejbližší příbuzenstvo, takže to bude ve velkým. Jasně, my (Vajíčkovi) jsme počítaný jako nejbližší příbuzenstvo, protože máme společnou mámu - analýzou mitochondriální DNA jsme zjistili, že před 200 000 lety se naše rodiny trochu rozešly, ale teď to je velký shledání rodů Homo erectus a Homo pendulus (=nonerectus).

Též nám první zvěsti říkaj, že bysme v klasický sestavě Brambůrkovi a Vajíčkovi oslavili i konec vypečenýho roku 2010. Ještě chybí Majonézovi, Hráškovi, Mrkvičkovi, kremžští i plnotuční Hořčicovi, Okurkovi, Slaní, Vařečkovi, Mísovi a byl by z toho pěkněj brsal, tedy Brambůrkova Náplň Dutiny Lebeční, bez který se Vánoce a Silvestr neobejdou. Ještě Řízkovi nebo Vinní (nebo nevinní?) Klobásovi jako příloha.

Toť plány na nejbližší Konec roku.

P. V.

P.S. - Ještě plánujeme, že si vylejeme čumáky jako zamlada. Vypadá to na příští tejden. :o))