Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhlídky

8. 4. 2011

Neleníme.

F podstatě máme domluvenej termín a trasu velkýho vandru: od 10.6. do 19.6.; začneme Nokturnem v Osečné a jdeme na nejsevernější bod Čech. Tešim se už teď!! Bude to MAZEC!!

Se Sborem dovrovolnejch pěvců Ó, Sečná utvořímě dočasný těleso a obšťastníme akce Zpívání u pramenů Ploučnice (21.5.) a Nokturno (10.6.), možná tam ještě něco spadne. Za tímto účelem se už slejzáme s Brambůrkem a cvičíme  o 106, vykopali jsme nějaký písně, dali jim novej hacafrak a mydlíme to - akusticky, protože obě akce budou power-off, tlama on. Už máme za sebou dvě terapie, vypadá to zajímavě, ale musíme si ty aranže pamatovat a nesklouzávat k prvotním verzím, který jsou zajímavý tím, že se neměnily tisíc let, Stavinoha, a podle toho taky zněj. Ty nový verze jsou lepčí a aby ne, když klenutej Brabůrčí hlas vyšplhá na tříčárkový F.

A propos: u pana Brambůrka se schyluje k zásadní taškařici, ale o tom by se měl podělit se čtenářema Yedowky on sám. Když nebude chtít, tak se nic neděje a vy, lidičky, umřete se zvědavostí, co že ten pardál vymyslel.

Blížej se Čáry v Ředkovci, ale jak už to bejvá, nikdo se nechápe kapitánskýho vesla, tak to asi zase vezmu na sebe. On mi to pámbů vrátí na hypotečních splátkách.

 

Zatím zdar, lidi. Jedu odvézt tchyni na vlak.

P.V.