Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velkej vandr 2019

20. 8. 2019

No jednoduše unikát. Takovej vandr jsme nezažili celejch těch dvacet čtyři let.

Jak jsme vloni dupali jak blázni ze severní hranice na jižní, tak tentokrát to byl suverénně nejlínější vandr. Neušli jsme prakticky NIC - z velkou bídou 50 kiláků!!

O to víc jsme se věnovali debatování o životech členů Yedowky, vínu (a jinejm tekutinám), hraní a užívání si toho, že nejsme nikde.

První víkend jsme byli v Ředkovci, protože Honza oslavil dvacátý narozky v třicátý repríze. V pondělí následovalo usilovný vymejšlení, kam, protože počasí a ČHMÚ slibovaly vydatný bouřky a kroupy; přesunuli jsme se do Němčiček za Janou. Následoval pěší přesun do Velkejch Bílovic, pak jsme se motali jen v kruhu a nakonec navšívili postupně Hodonín, Mutěnice, Kobylí, Bořetice a zpátky Němčičky - to všechno většinou s hraním.

No a to bylo vlastně všechno. Zápis dělám já, tale tentokrát to bude asi dost jednoduchý, i když - zážitků a legrace bylo tolik, že stejně vandr byl naprosto regulérní.

Není teď jasný, kdy se zase sejdeme. Ale nějak to vymyslíme. No a sice těžko říct takhle zdálky, ale dost možná dáme letos opět Tour de Kubek...ale to už jsem někde u Vánoc a to teď ještě nechci.

Ještě užívejte léto a prázdniny, lidičky.

p. V.