Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veget

5. 7. 2011

Udeřily prázdniny.

Vandrovní hadry už jsou dávno vypraný a usušený, vzpomínky blednou. Yedowka se rozprchla do světa: pan Brambůrek je kdesi v Lomničce u Tišnova, hlídá, jestli se už neklube malý Brambůrče, a přitom pomáhá s přestavbou hnízda svojí mámy. Pan Vajíčko dupe v Nízkejch Tatrách a pak bude oblažovat svojí přítomností východní nebo jižní Evropu, to se ještě neví a závisí to na vrtoších jeho rodiny, protože zdolávat nejvyšší sopku světa s ním nikdo nechce a ani na to nemá potřebný peníze.

Tudíž zpráv z července nebude moc, respektive žádný. 30.7. máme sraz u kamarádů Dobrovolných, kteří potřebují zkolaudovat krb. A pak...pak se přelomí prázdniny a panu Brambůrkovi se otevře svět zodpovědnosti, probdělejch nocí, posranejch plínek a poblitejch dupaček. Samozřejmě tomu bude předcházet mohutný zapití toho robátka, teda aspoň doufám, že se něco povede.

Hraní teď ustrnulo na mrtvým bodě, ale zkoušíme roztáhnout sítě, jestli někdo nemá zájem o pravidelný šmidlání. Uvidíme. Jak říká klasik - Alea iacta est, neboli Kosti jsou vyvrhnuty.

P.V.