Jdi na obsah Jdi na menu
 


Už to jede.

23. 2. 2011

Tak.....v sobotu jsme absolvovali hraní na Šibřinkách - Sokol Trója, pod patronací Pepy Bečky. Ještě v sobotu ráno, chudák, volal, jestli fakt, ale FAKT přindeme, ponivač je prej rezervováno do poslední mrtě.

A taky že jo. Když jsme tam odpo nacválali, už bylo plno; lidi se rozehřejvali různejma nápojema, který ale rozhodně všechny v těle probouzejí démony taškařice. Sdrátovali jsme se, připravili a v půl osmý udeřili do strun a zavyli do mikráků.

Nejdřív se jenom pělo, ale pak se i tančilo a křepčilo a vrtělo biskupama, paňáky se nestačily plnit a nad tím vším zářila vysmátá tvář Pepova, kterej točil pivka o 106, aby bylo dobře.

Končili jsme někdy kolem jedný hodiny a třicet navrch, kdy se pan Brambůrek přepnul na dýdžeje a odrovnal poslední tancechtivý typy a typyně zánovníma diskotékovejma drtěma, jako jsou Lejdy Gágá, Madonna mia, rumunská to divoženka Inna a podobnej mazec. To už jsme ale seděli na baru a pan Brambůrek se dodělával s Pepou nějakým pitím; já, jakožto volantodržeč, jsem se spokojil s černou limonádou a sledováním času, kdy už pojedeme.

Bylo to OPRAVDU dobré. Drátování už nám vlezlo do krevního řečiště. Malá poznámka - aparaturka je už komplet naše, takže můžeme na konci koncertu rozbíjet nástroje a nic se nám nestane.

Pepa si nás rovnou objednal na 18.3., ponivač chce oslavit svůj svátek ve velkým stylu - prej máme hrát jen nez drátů, ale uvidíme. Též se asi rozhoupeme a konečně začneme uvádět v život spolupráci s osečenským sborem Zlatých hrdel, jestli teda budou chtít (mohli by, potvory). Tím pádem by nás mohla čekat návštěva chaloupky dědy Tomáše, kterej už v quětnu bude OPRAVDICKEJ děda, ne jenom takovej halfway one. Do toho se možná zase rýsuje tradiční akce Čáry v Ředkofci a pomalu si slibujeme, že bysme mohli navštívit brložáky dřív, než po roce.

Takže tak.

P. V.

P.S. - Popis loňskýho vendru teď stojí. Já vim. To je ta prokastinace. Lépe řečeno: výmluvy, výmluvy....

 

Poznámka pana Brambůrka - klobouk dolů před panem Vajíčkem. Je tak činorodej, že sem píše už jen on. Stydím se a jdu se nakrájet do salátu.

pan Br.