Jdi na obsah Jdi na menu
 


Udeřilo léto

27. 6. 2018

Jak to tak bejvá, léto udeřilo vydatnejma kapkama a ochlazením, což je ale naprosto jasný, protože kdo si toho ještě nevšim, tak přírodní zákony i nadpřirozený bytosti mají smysl pro humor, byť je ten humor dost morbidní, ale to se vlastně zdá jen nám, anžto ten humor je páchanej na nás a my se stavíme do ublíženeckých rolí, abysme jako neztratili poslední špetky důstojnosti.

Je středa a mimo jinejch povinností či příjemnejch událostí - obé vyplývá ze zástrčkovýho principu - to znamená, že už jen dva dny a začnou prázdniny, což se samozřejmě Yedowky dotýká jen okrajově, ponivač jsme už starý pardálové a prázdniny máme jen přeneseně díky našim ratolestem; ale hlavně se tím blíží pátek 20.7. a s ním i odjezd na velkej vandr.

No fakt, vůbec není jasný, kam letos jedeme, protože včera jsem tydlifónoval s panem B. a nadhodil jsem, že zatím poslední plán - začít u Vládi v Drsnejch Mrtvoticích (opak Hladkejch Životic) a skončit třeba U PIldy, se mi vlastně moc nezdá, protože proč bysme nezačali někde, kde to prostě vůbec neznáme?

Teda zamlouvá se mi princip vandrovní náhody na plný pecky od první vteřiny.

Pan B. nebyl proti, ale já vím, proč nebyl proti: protože čím dál tím víc je na vandrech nejdůležitější, že jsme venku a že tam jsme oba. Všechno ostatní je nepodstatný.

Do toho 20.7. jedu já (p. Vajíčko) na dovolenou CZ+MO (mezinárodní zkratka Moravy)+SK, pan Brambůrek si to dá na pár dní do Itálie - no a pak už teda.....

Krásný léto všem!

p. V.