Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tejden do minulosti

28. 7. 2017

Je zase už pátek, 28.7.

Ale pátek tejden zpátky, to byl jinej mazec.

Touhle dobou jsme neodvratitelně mířili do Libice nad Doubravou, jedinou vesnicí v širokým okolí, která disponuje otevřenou hospůdkou, kde se vaří a točí a podle všeho maj otevříno do půlnoci.

Do půlnoci měli - ale ani o pidivteřinu dýl. Hraní se nám povedlo fajn, dokonce byl i pařící základ hostů, ale majitelé/správci rozhodly (to není překlep - rozhodla paní vrchní, od pohledu rázná osoba), že finíto, endešlůs a kaňécfilma.

Ale ptám se - kde ten tejden je? Návrat na statickou židli do kanclíku bolí, ale tělo, uvyklý čerstvýmu vzduchu, pohybu a pivu, už si skoro nic z toho nepamatuje. No tak rychle, rychle se vrhnout na popisy....pan Brambůrek ještě dluží popis vandu na Jívovou, já dlužím popis hracího víkendu v Osečné a navrch dlužím popis velkýho vandru....kam? To musím ještě vymyslet; šli jsme z České Třebové véééélkým obloukem do Brandýsa nad Orlicej, ale tvar toho oblouku je hodně kvantovej a celej vandr byl takovej kvantovej, protože jsme toho zažili kvanta.

Pan Brambůrek dodupává tejden dovči v Krkonoších. Snad se krátce potkáme 10.8., anžto mám plán cesty směr Střední Čechy a Brambůrek mi nabíd azyl.

Ale máme už plán na podzimní víkenďáček a překvapení před Vánocema.....ale o tom budu psát, až bude zima.

Teď přece zuří léto a polovina prázdnin je před náma.

Užívejte si, lidičky.

p. V.