Jdi na obsah Jdi na menu
 


Říjnovej zázrak

21. 10. 2014

No...tak jsem tenhle příspěvek už jednou napsal a pak ho nepochopitelně zase smazal....proč? Ponivač jsem blbej, no.

Zkrátka - prodlouženej víkend 10., 11. a 12.10. patřil malýmu zázraku, totiž víkendovýmu vandříku, tentokrát okolo Ústi nad Orlicí, což je zhruba polovina cesty mezi Žilinou a Prahou.

Bylo mi hej, když jsem v pátek ráno, pěkně v hadrech, seděl v rychlíkový kavárničce, popíjel kafčo, pokukoval po pěknejch ženách kolem a proti mě seděla ta nejhezčí....totiž moje kytara, uz nažhavená, az ji chytím pod krkem. A stalo se - hráli jsme v Černovíru, v Lanšperku, v Dolní Dobrouči...a bylo to super, snad nebylo znát, že jsme spolu dlouho nehráli. Alespoň odezva od posluchačů byla náramná.

A i vandrovní to bylo, anžto jsme vychytali neuvěřitelný počasí, v noci bylo teplo a nedělní dopoledne, totiž přesun Dobrouč - Letohrad, vede tak krásnou krajinou, ještě podpořenou přímo fotografickým světlem, že to bylo skoro kýčovitý.

Tak se nám povedlo odstartovat první sešlost na základě domluvy - potkat se aspoň jednou za dva-tři měsíce. Prsinec je sice pro pana Brambůrka mimo, ponivač má rozplánovaný víkendy, ale třeba se ještě urodí na konec listoprdu. Uvidíme.

No a dneska je 21., to znamená, že za dva měsíce už budou Krismas bušit na vokna. Ale ješte je klid a mír, lidičky, nedejte se zblbnout obchodama a reklamama.

Je to rychlej zápis, ale zase se můžete těšit na popis tohodle víkenďáčku. Sledujte stránky!

Pěknej podzim, p. V.