Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mrázzzzz

17. 1. 2017

Leden.

Doslova a do písmene. Letošní zima je z minimálně deseti posledních zim ta nejzimovatější, kdo nevěří, ať se podívá z okna. Jasně, Prágl je Prágl, tam je mráz už při plus pěti - ale dva tejdny  zpátky v neděli mi teploměr ráno v sedum ukazoval MÍNUS DVACET VOSUM CELÝCH ŠEST!!!! No řekněte, kdo to má? Kdo to má?

Celej začátek ledna byl takovej, pak se oteplilo, ale už zase jdou výstrahy, že vzít si pod gatě Jégrovy drtiče mrazu není srabárna, ale rozumnej tah.

V takovým počasí Yedowka nevyjede, protože naše křehký metrákový těla by nevydržela nápor mrazu a pohybu v tlustejch oblecích. Ale věřím, že až to počasí a situace dovolí, tak vyrazíme ven. Naposled jsme spolu hráli na vandru minulý léto - a to je teda SAKRA dlouhá doba.

Dokonce - a dovolím si to sem napsat; je to ještě daleko a tak na to zapomeneme - máme naplánovanej třetí tejden července jakožto vandrovní tejden. VANDR! VELKEJ!! Ještě jsme to pochopitelně s panem Brambůrkem nerozebírali, ale mám takový návrhy, že letos nejet na Moravu, ale pro změnu zkusit jednu pěknou trasu v Čechách. Uvidíme, jak se na to bude tvářit. :o)

Tak se zatím pilně zahřívejte, lidičky, všema dostupnejma a pěknejma prostředkama.

 

p. V.