Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec května

27. 5. 2015

...tak, otevřeme okno, vyvětráme, vysmejčíme....

Jo, ahoj lidičky! Já vím, že už skoro dva měsíce tady nepřibyla ani řádka - no sorry. Zas je to takový divoký a pak to zase všechno spí...

Takže co se vlastně dělo od začátku dubence:

Čáry v Ředkovci se uďály, ale bez Vajíčků, protože nejmenší Vajíčko si přineslo domu ze školky lehkej zápal plic - a to v pondělí ten tejden, kdy se ve čtvrtek mělo jet. Zkusil jsem zahrát na city ostatních - a skoro už to vypadalo, že by se Čáry udělaly jindy, než jsou Čáry, ale potom Čára přes rozpočet a Vajíčkovi zůstali doma.

Co už.

Takže avízovaný setkání s Brambůrkem se nekonalo, tudíž ani hraní, pití a debaty o letním vandru.

No - debata o letním vandru proběhla pozdějc; a shodou všelijakejch okolností, náhod a jinejch sraček se letos o prázdniny NEJEDE znova.

Co už na druhou.

Tak jsme aspoň domluvený, že víkend 5.6 a 6.6. a 7.6. pojedeme na víkenďáček, tam si zahrajeme, věci probereme a možná se k nečemu dohrabeme, a možná, že ne...nevěšme řepy; loňský víkenďáčky byly suprový, o tom žádná, takže i o víkend se dá zažít plnohodnotnej vandr.

Ale měli bysme se už potkat; a měli byme navázat na tradici, loni založenou, už tady x-krát zméněnou: že bysme se měli s Brambůrkem potkat tak jednou za dva měsíce.

Takže tak.

Zatím se mějte, lidičky, a nebuďte smutný, že nejedeme na vandr. :o) Však my zase pojedeme, až budou třísky lítat.

p. V.