Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jakože léto

18. 7. 2019

Léto zase jednou začalo na konci června, vyřádilo se a zatím to vypadá, že zbytek července a srpen budou jako kdysi, teda teploty spíš příjemný než spalující.

Ale to je fajn. Tak to, milý děti, bejvávalo, když roční období byly ještě čtyři, a ne dvě.

Panu Brambůrkovi se narodila dcera, takže červenec jako správnej babysitter tráví doma. Však jsem se byl na zatm poslední Brambůrku podívat; a určitě si pan Brambůrek zadělal na problémy, protože ona bude stoprocentně krásná.

Už jsme dohodnutý, že 9.8. vyrážíme na velkej vandr. Ten vloni byl vážně super, ale ten letošní si s ním možná moc nezadá.

Protože už začátek je takovej velkolepej: Honza v Ředkovci slaví dvacetiny v neskutečný třicátý repríze!! A tak mu s tím jedeme pomoct a zároveň odpálit vandr u něj. No a zatím vyhrál návrh, že konec vandru bude tam, kde vloni, to jest na Šmelcovně, což by bylo super, protože tam se hrálo fakt dobře - až na ženskou z nedalekejch baráků, která nám to zatrhla.

No a mezi Ředkovcem a Šmelcovnou je to nějakejch 120 kiláků plus spousta míst, kde se bude pít a hrát, což je letošní plán. Minule jsme hodně chodili, tak letos budeme víc hrát.

Už se těším, jak to celý začne, bude a dopadne.

 

p. V.