Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historický a nečekaný úspěch na dosah - doplněno

8. 11. 2016

Ahoj, lidičky.

Dlouho nebyly stránky aktualizovány, pravda, pravda... a popel padá jen na dvě řepy, takže si stačí vybrat, na koho ukázat prstem, nasypat popel a hodit šutrákem.

Snad dnešní článek aspoň trochu smaže naší vinu.

TRAMPSKÉ HNUTÍ MÁ NA DOSAH OBROVSKÝ ÚSPĚCH!!!

Ale jak už to tak bývá, nakonec to asi nedopadne, i když naděje umírá poslední. O co že jde? No - o nic menšího, než o to, že prezidentem USA se může stát TRAMP! Když se tak zálibně dívám v televizi na toho konkrétního kamaráda, je mi jasné, proč místo jména používá trampskou přezdívku Donald: jeho vlasy mají přesně stejnou barvu, jako má kačer Donald pírka. Hubu má kamarád Donald jako zobák. Kdo má děti a ví, jak kačer Donald mluví v dětským pořadu "Mickeyho klubík," jen ať si poslechne, jak kamarád Donald pronáší projevy. Je to echt to samý!!

Jasně, že kamarád Donald se nemůže úplně hlásit ke svý trampský minulosti - a protože slovo "tramp" má v angličtině lehce negativní nádech, tak kamarád Donald změnil název svýho koníčka, teda životního stylu, na "trump," což ale nám, ostatním trampům nevadí, protože my tomu rozumíme; "trump" od slova "trumpeta," jako "dát si do trumpety," což my trampové stejně děláme, takže o tom žádná.

Kdybych mohl, tak ho volím hned. Ale doufám, že když to vyhraje, že zavede do americký ústavy povinnost pořádat celosvětový potlachy v Americe a Američani budou muset každýho trampa vlídně přijmout, dát mu zadarmo ubytování, auto, ženu, tabák, dceru, whisky a doutník. Nová americká hymna bude "Haló, Trumpe, Trumpe, kamaráde..." a určitě se najde dost dalších věcí, který by mohli Amíci začít dělat, když budou mít za prezidenta trampa.

Průser je, že pokud to vyjde, tak to bude doslova vo kozy, pronivač proti trampovi ve volbách stojí ženská. Takže držíme palce - a i druhý místo bude krásný, Donalde. Hlavně neprohrát.

-- doplněno 9.11.

TO MĚ POSER!!! Tak to Tramp vyhrál!! Nejde o to, že američtí voliči porazili "konglomerát prolhaných médií a nabubřelých pseudoelit," Američané se prostě vracejí k ohni, kytarám, vandrům a trampům. Takže vzhůru do Ameriky, země trampům od nynějška zaslíbené.

Ale stejně, kamarádi: dali jste si do souvislostí, že jeden z nejbohatších lidí na světě je tramp??

Ze života Chüže: víkenďáček s panem Brambůrkem, plánovanej na říjenec, se nakonec nekonal, ponivač pan Brambůrek, jako správnej TRAMP, dostavil zbrusu novej barák a celou rodinu tam nastěhoval. Ale zasel jsem mu do mozku semínko - mám volno 3. prosince, takže bychom mohli vyrazit na další zimní taškařici a zkusit už seriózně dobít Jedovou. I na to si držíme palce.

A držíme palce i vám, lidičky, abyste drželi palce nám; a je jedno, jestli jsme trampové, trempové, trumpové nebo vandráci.

p. V.