Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dokola

18. 1. 2010

    Je za půlkou ledna. Co se přihodilo?

Hráli jsme v Tróji, dokonce i s panem Topinkou. Pěkný hraní, dost příznivců, kteří si rádi zahalekali. Dokonce tam byl člověk, kterej si nás pamatoval z vandru na Vltavu!! Obdrželi jsme opět nabídku na hraní 27. února na bálu, tak jsem zvědavej. Zřejmě to budeme mydlit do kytar jen s panem Brambůrkem, tak snad je přeřveme (ale jo, přeřveme :o)).

První tejden února jedeme na soustředění do Bukurešti - trénovat příjem tekutin, což by nám mělo naladit formu. Těším se, jestli budeme zase hulákat do nočních ulic, případně co nás kamarádi naučí zase rumunsky. Už se nám slovníček utěšeně rozrůstá. 

Celkem jistá začíná býti akce na Čarodějnice - tradiční Ředkovec s ještě tradičnějším pozemním útokem na Lipnici. Ale to je fakt ještě daleko; ještě musejí oschnout meze a to zatím vypadá jako nadpřirozenej úkol. Zato by to měl být Ředkovec s rituální obětí prasečí chřipce, aby nás neskolila. Vašek Prasák už si mlsným okem vybírá chrochtající oběť.

A veselý Tomáš z Böhmische Eiche projevil přání zalyžit si, dokud je sněhu šest půlek, a tak nás zve, což by se neobešlo bez řevu v hospodě ve Světlé, možná i za účasti dobrovolného pěvěckého sboru Osečná. A to by byl mazec.

Toť vše k rýsujícímu se prvnímu quartálu.

Pan Vajíčko.