Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bolšoje noči,

3. 4. 2018

alébrž Velikonoce, tento rok Yedowka oslavila výrazně netradičně, totiž pospolu.

Já jsem se rozhodl udělat něco pro rodinu, taky je vyvézt, a s tím spojit další příjemný a užitečný věci: navštívit prababičku Vajíčkovou, která tento rok oslaví už 88. narozeniny ve výtečný formě především psychický, protože to má v řepě srovnaný víc, než česká a slovenská vláda dohromady; a za útočiště a nocležiště Egg family jsem po předchozích prosbách, žádostech a obětích usmlouval Potato house, čili dům Brambůrkových.

Sobotěnka večer patřila popíjení vínovin a lihovin, konzumaci dobrot a jakéžto hudební produkci; neděle dopoledne a část odpoledne pak připadla na eggsí návštěvu prabábrlinky (Brambůrkovi vyjeli na výlet do Svatého Jana) a nedělní večer s nocí patřila opět debatnímu kroužku, konzumačnímu kroužku a pak už jen v režii Yedowky sledování bluegrassovejch a neobluegrassovejch klipů na TyTrubko, popíjení jégrmajstra a piva a potom zasloužený smrti.

No a pondělí vymlácení ženský části Eggů a Potatů, rozloučení a závěr.

Byla to paráda a ačkoliv to bylo krátké, tak rozhodně intenzivní.

Třešnička na dortu - 19.-20.5. možná připadne na víkendovej vandřík. Předpokládaná trasa je Ústí nad Orlicej - Andrlův Chlum - Kozloff - Česká Třebová. Pan Brambůrek sice potřebuje makat hodně kolem domu, ale snad motyka spustí a termín zůstane zachován pro nemístnou zábavu dvou vypelichanejch pardálů.

p.V.