Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blíží se to, blíží...

9. 4. 2015

... a co vlastně?

No nebudu vás, lidičky, napínat jak gumu od trenclí:

Jednak se blížej Čáry v Ředkáči, tudíž setkání s panem Brambůrkem, posedění, popití a asi i pohrání, jelikož v Polsku to díky lenosti, upařenosti a podobnejm překážkám nevyšlo; a slíbili jsme si, že to doženeme.

Ale hlavně - jak tak počítám na bambulích packy, tak pokud se nestane něco nepředvídatelnýho, jako výbuch yellowstounský supercely, elektromagnetickej solární supervýboj nebo náraz meteoritu do Zeměkoule, tak za tři a půl měsíce jedeme na velkej vandr!! Napadly mě dvě pěkný trasy, ale o těch až příště, jo?

Nějak to letí, sakra, už je dubenec, po dívčím masakru, do prázdnin to zase bude o stereotypu a práci - teda možná bysme mohli na Čárách upéct nějakej víkenďáček...konec konců - okolí Ústí nad Orlicej, nebo Hoštějna, jsou moc pěkný a spravedlivý místa na víkend.

...ale to se uvidí, Čáry maj určitý specifika, o kterejch se rozepisovat nebudu, ale uvidíme, jak to dopadne.

Zatím teda, lidičky, ukliďte sáňky, páč ta bílá věc už padat asi nebude, vytáhněte minisukně (teda ty krásnější lidičky, samozřejmě; Skoty zahrnuju), kraťasy a rychle na sluníčko, aby tmou zblblý těla zase začala s fotosyntézou.

p. V.