Jdi na obsah Jdi na menu
 


14 dní po...

9. 8. 2012

Ahoj,

je to už 14 dní, co jsme se pařili cestou ze Strachotína na vinicích nad Hustopečema (vážně to tam husto peklo, bylo určitě 35 na sluníčku a bylo vedro, že se ani fotosyntéza nedala dělat), vandr byl už ve svý druhý půlce a tolik nás toho ještě čekalo!

Můžu říct, že i když to bylo s druhem tekutin fifty-fifty (viz. předposlední příspěvek), můžeme to letos opravdu nazvat "VINNEJ VANDR." Vína teklo dost a dost jsme se přiučili. Hraní bylo letos v naprostý převaze - jenom DVA dny z DESETI jsme nehráli, jinak to byl AjnKeslBuntes a někdy i KarnevalVRiu. Též jsme pochodili - na to, že jsme museli občas dost pracovat a někdy nás vypeklo počasí, ušli jsme dokopy 120km. O srandě ani nemluvě - tý byl už tradičně kopec, stejně jako nejroztodivnějších zážitků. Však už se píše popis, samozřejmě - datum vydání nejistý, ale bude.

Byl to jubilejní 15. vandr a musím říct, že to byl jeden z těch nejlepších, co jsme kdy zažili, především díky pohodovejm lidem, kterejch je jižní Morava plná.

Je dost možný, že příští rok začneme tam, kde jsme letos skončili - tedy těsně u hranic republiky Kraví hora, a že příští rok se nám povede infiltrovat s nástrojema do kravíhorských sklípků. Jejich Rulandské šedé, vypité v Úřadu pro přenos ptačí chřipky na špačky, mělo opojnou a magickou chuť.

No ale podzim nám uřčitě přichystá nějakou akcičku, jedna z těch nejstěžejnějších bude určitě hraní na mistrovství světa v Agility (na začátku října v Liberci), potom 1. prosince hraní u pana vinaře Lukeštíka v Božicích u Znojma (novej frojndšaft) a snad i něco v září by se mohlo urodit.

Nechmež se překvapit. Když se vrátím k letošnímu vandru - bylo to dlouhé a velice intenzívní.

P.V.